Disclaimer

De disclaimer van Stedentrip-Londen.nl.

Wij besteden uiterste zorg aan het actueel houden van de informatie en de betrouwbaarheid op Stedentrip-Londen.nl. Het is echter altijd mogelijk dat er onjuistheden op de website vermeld staan.

Stedentrip-Londen.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor de schade van de onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen. Daarnaast aanvaardt Stedentrip-Londen.nl geen enkele aansprakelijkheid, die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie welke door Stedentrip-Londen.nl is verstrekt.

Als er op Stedentrip-Londen.nl verwezen wordt naar informatie van derden d.m.v. links of door het gebruik van ter beschikking gestelde informatie, zijn Stedentrip-Londen.nl en de betrokken bedrijven niet aansprakelijk.

Via Stedentrip-Londen worden geen reserveringen afgehandeld. De afhandeling van de reserveringen vindt plaats bij de partners waarvoor Stedentrip-Londen.nl bemiddeld. Betalingen worden nooit aan Stedentrip-Londen.nl gedaan, maar altijd rechtstreeks aan de partner.

Door het gebruik van Stedentrip-Londen.nl gaat u automatisch akkoord met de genoemde uitsluiting van aansprakelijkheid.