Vliegticket

Goedkope vliegtickets naar Londen vindt u eenvoudig op deze webisite. Bekijk de verschillende aanbieders van vliegtickets en boek een voordelige vlucht naar Londen. U reist snel en comfortabel met het vliegtuig naar de Engelse hoofdstad.

Hieronder zullen we een korte opsomming geven van aanbieders van vliegtickets naar Londen. Bekijk de organisaties, vergelijk de prijzen en boek het goedkoopste vliegticket. Ook kunt u via Stedentrip-Londen.nl eenvoudig een hotel of appartement bij uw vliegtickets boeken.

Ga de cultuur van Londen ervaren tijdens een stedentrip, die u niet snel zal vergeten. Uiteraard is het bij onderstaande ticketaanbieders ook mogelijk om vliegtickets te kopen voor andere bestemmingen in Groot-Brittanië.

Londen, gelegen aan de Theems, is wellicht wel de mooiste stad van Europa. Daarnaast is Londen ook nog eens de grootste stad van Europa met maar liefst 7 miljoen inwoners en een oppervlakte van meer dan 1000 vierkante km. Een stedentrip naar Londen is daarom meer dan de moeite waard.

Wanneer u Londen bezoekt heeft u keuze uit tientallen bezienswaardigheden. Een groot aantal van deze bezienswaardigheden in Londen, vindt u onder tips op deze site. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Buckingham Palace of het commerciële hart van Londen. Ook kunt u één van de vele prachtige parken of musea gaan bezichtigen.

Op Stedentrip-Londen.nl vindt u snel en goedkoop een vliegticket naar Londen. Hieronder een aantal gerenommeerde aanbieders (kijk, vergelijk en boek voordelig):

Luchthavens in Londen

Vlucht Amsterdam-Londen. Vanaf Amsterdam kunt u naar 5 luchthavens vliegen in Londen:

  1. Londen Heathrow: grootste vliegveld van Europa en wordt vanaf Amsterdam gevlogen door KLM en Britsh Airways.
  2. Londen Gatwick: de 2e luchthaven van Engeland.
  3. Londen City luchthaven: de enige luchthaven in de stad Londen en daarom zeer aantrekkelijk voor zakenreizigers.
  4. Londen Stansted: bekend om zijn status als de luchthaven van low cost maatschappijen, zoals Easyjet. De luchthaven ligt op een afstand van 50 km van Londen. De trein maakt het mogelijk om binnen 45 minuten in het centrum van Londen te staan.
  5. Londen Luton: gelegen in de stad Luton, 50 kilometer van Londen. De trein brengt de reiziger binnen 40 minuten in Londen St. Pancras.