Trein

Reis eens met de trein naar Londen, dat kan namelijk al vanaf 50 euro. Hieronder vindt u meer informatie over de treinreizen. Wij wensen u alvast een hele leuke stedentrip in Londen.

Tip: boek hier uw treinreis naar Londen en kies vervolgens op de hotelpagina een voordelig hotel. Zo kunt u flink besparen op arrangementsprijzen en dus uw stedentrip. Want op Stedentrip-Londen.nl vindt u natuurlijk niet alleen voordelige treinreizen, maar ook een uitgebreid aanbod goedkope hotels.

Wanneer u in Londen bent aangekomen, dan is het handig om een Londen Travelcard aan te schaffen. Voor slechts 7 euro kunt u onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer. Met de Londen Pass heeft u toegang tot meer dan 55 bekende attracties in Londen.

Eurostar trein Londen
De Eurostar is de hogesnelheidstrein die elke dag naar Londen rijdt. De treinreis is comfortabel en voor slechts 50 euro brengt de Eurostar u al naar Londen. Erg handig want de trein rijdt 8 keer per dag en stopt midden in het centrum (St. Pancras Station). Heeft u al een Travelcard, dan kunt u zo in de metro stappen naar uw hotel of naar de eerste bezienswaardigheid.

Aanbieders treinreizen Londen
De bekendste aanbieders van treinreizen naar Londen zijn:

  • NSHispeed (retourtje Londen vanaf 50 euro): boek on line en betaal geen reserveringskosten;
  • De Jong Intra Vakanties (treinreis incl. hotel)
  • GaSamen.nl (Hotel incl. treinreis)
  • de TGV (Amsterdam - Londen 99 euro voor een retour, ga Kerstshoppen!)

De trein naar Londen is vaak goedkoper dan vliegtickets naar Londen. Toch zal dit niet altijd het geval zijn; vergelijk dus de prijzen hier op Stedentrip-Londen.nl. Er zijn diverse prijsstunters waarbij een retourticket Amsterdam Schiphol - Londen onder de 90 euro kan liggen. Kijk op de vliegticketpagina.

Reistijd trein Brussel (Zuid) - Londen
De trein naar Londen is waarschijnlijk sneller dan u denkt. Met de Eurostart trein rijdt u in minder dan 2 uur naar het centrum van Londen (vanuit Brussel-Zuid, zorg dat u minimaal 30 minuten voor vertrek aanwezig bent). De totale reistijd is afhankelijk van uw opstapplaats. Zo is de duur vanaf Amsterdam Centraal iets minder dan 6 uur. Nog een voordeel: voor alle Eurostar-tarieven geldt dat de prijs vanaf elk station in Nederland is, een extra treinkaartje is dus niet nodig.