Busreis

Reis met een comfortabele bus naar Londen en geniet van een 3-, 4-, of 5-daagse stedentrip. Tijdens uw busreis is er vaak een programma waaraan u deel kunt nemen. Op deze manier ziet u zoveel mogelijk van deze prachtige stad.

Over de busreis naar Londen
De busreis naar Londen duurt ongeveer 8 uur. Busreizen naar Londen zijn nog steeds erg populair. Waarom? Het is goedkoper dan bijvoorbeeld vliegen naar Londen. En als u een busreis boekt dan is er vaak een programma waaraan u deel kunt nemen. Op die manier hoeft u niet zelf alles uit te zoeken. 

Bekend zijn de Kerstreizen; tijdens en voor de Kerst rijden er extra veel bussen. Het is dan wel erg druk in Londen. Dat is erg gezellig, maar u moet er natuurlijk wel van houden. U kunt ook kiezen voor een stedentrip in een minder drukke periode.

Busreis Londen, reisorganisaties
De busreis naar Londen is onder andere online te boeken bij:

Opstapplaatsen busreis Londen
Elke organisatie heeft haar eigen opstapplaatsen. In de meeste grote steden is er wel een opstapplaats. Net als met de auto kunt u een busreis maken door de tunnel of u kunt met de boot gaan. De meeste busreizen zijn 3-, 4- of 5-daagse stedentrips. Uiteraard is het mogelijk om langer in Londen te verblijven; kijkt u daarvoor bijvoorbeeld eens bij de appartementen of op de hotelpagina van Stedentrip-Londen.nl.

Stedentrip Londen
U wordt door de bus bij, of in de buurt van uw hotel afgezet. Uw stedentrip kan dan beginnen. Doe bijvoorbeeld mee aan de georganiseerde excursies, of trek lekker uw eigen plan. Wij raden aan, minimaal 3 dagen, maar het liefst 5 dagen uit te trekken voor de stedentrip Londen. Er zijn zoveel bezienswaardigheden te zien.

Ook is het leuk om 's avonds uit te gaan in Londen. U kunt ervoor kiezen om een auto te huren in Londen, toch raden wij dat niet aan. Zeker niet in drukke periodes, zoals tijdens de Kerstdagen. U kunt veel beter gebruik maken van de metro; snel, goedkoop, makkelijk en geen gedoe met links rijden.