Winkelen

Winkelen in Londen. Kies uit de tientallen grote warenhuizen in Oxford Street, maar bezoek zeker Selfridges en Harrods (Knightbridge). Deze mag u echt niet missen: 'Shop untill you drop'.

Wat u moet weten als u gaat winkelen tijdens uw stedentrip in Londen.
De bekendste winkelstaat is Oxford Street. De meeste winkels zijn geopend van 10:00 's ochtends tot 18:00-19:00 uur in de avond. Sommige winkels zijn ook op zondag van 12:00 tot 18:00 uur geopend.

Koopavond is op de donderdagavond. Oxford Street staat bekend vanwege Selfridges en andere grote warenhuizen, die van Marble tot Oxford Circus liggen. Oxfordstreet is de drukste winkelstraat van Europa!

Winkelen in de warenhuizen van Londen
Zoals eerder aangegeven vindt u de grote warenhuizen ,zoals Selfridges, D.H. Evans en John Lewis in Oxford Street. Ook in Regent Street vindt u grote warenhuizen zoals Liberty en Hamley's.

Aan Piccadilly Circus vindt u Fortnum & Mason. Uiteraard mag u het bekendste warenhuis van Londen, Harrods niet overslaan. Het warenhuis Harrods in Knightsbridge beslaat een volledig stadsblok. U kunt hier werkelijk alles kopen. Erg leuk om te bezoeken net voor of tijdens de Kerst.

Naast de vele warenhuizen vindt u in Londen uiteraard ook diverse modewinkels, specialiteitenwinkels en zijn er een aantal gezellige markten.