Weersverwachting

Het weer in Londen. Bekijk hier het actuele weer tijdens uw stedentrip in Londen. U weet dan gelijk welke kleding er allemaal mee moet in uw koffer. Kijk hieronder welk weer u kunt verwachten.

Het weer tijdens uw stedentrip Londen.

Hieronder en hiernaast kunt u zien wat voor weer u ongeveer kunt verwachten. Het weer in Londen wisselt van warm en zonnig in de zomer tot koud en nat in de winter. Eigenlijk een beetje zoals bij ons in Nederland.

  • Weersverwachting voor een stedentrip in de Lente: dan kunt u een combinatie van bewolking, regen en zon verwachten. Het weer is onvoorspelbaar en de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 11 en 15 graden. Tip: trek een jas aan als u de stad gaat verkennen.
  • Weersverwachting voor een stedentrip in de Zomer: u kunt voornamelijk zonnige dagen verwachten met af en toe een stevige zomerse stortbui. De gemiddelde temperatuur ligt zo rond de 20 graden. Maar er zijn zeker uitschieters boven de 30 graden gemeten. Op dat soort dagen kunt u het beter rustig aan doen. Lekker een terrasje pakken in het centrum van Londen kan dan natuurlijk altijd. Tip: Pas op met alcohol.
  • Weersverwachting voor een stedentrip in de Herfst: moeilijk aan te geven. Eigenlijk niet zoveel anders dan de Lente. Tip: neem vana alles wat mee, van een lekkere warme trui tot een t-shirt. Draag laagjes, zodat u bij warmer weer iets uit kunt doen.
  • Weersverwachting voor een stedentrip in de Winter: Over het algemeen zijn de winters in Londen nat en zacht. Het sneeuwt en vriest zelden in Londen, maar het kan zeker ijzig koud zijn. Zorg dus zeker voor een muts en handschoenen als erop uittrekt.

 

Weersverwachting
Londen
Meer weer in Londen