Appartementen

Het meest complete overzicht van appartementen in Londen vindt u op deze website. Een appartement is een ideale accommodatie tijdens uw stedentrip. Bekijk snel het aanbod.

Onderstaande aanbieders bieden u het comfort, dat u nodig heeft tijdens een stedentrip Londen. Vrijwel alle appartementen zijn compleet uitgerust. Ze zijn dan ook zéér geschikt voor een kort verblijf in Londen.

U heeft de keuze uit goedkope eenvoudige appartementen tot erg luxe appartementen, die voldoen aan uw hoogste verwachtingen. Voordeel van een appartement is dat u over het algemeen meer ruimte heeft en de mogelijkheid om zelf te koken. Het is toch wel lekker om na een dag slenteren door Londen in een comfortabele bank te zakken en een wijntje of biertje uit de koelkast te halen.

Een appartement is dus een uitstekend alternatief op een hotel in Londen

Wanneer u kiest voor een groot appartement met meerdere slaapkamers, dan kunt u er ook uitstekend met vrienden of familie verblijven. Dat is toch gezelliger dan met z'n tweeën op een hotelkamer verblijven.

Bij een groot aantal appartementen is er beveiliging; u kunt dit lezen in de omschrijvingen van de appartementen. Tevens is er vaak een receptie aanwezig. Sommige appartementen hebben een eigen parkeergarage, dat is wel zo makkelijk als u met de auto naar Londen bent komen rijden.

De appartementen liggen altijd in de buurt van metrostations. Dus ook al bent u met de auto; laat deze gewoon in de parkeergarage staan en reis vervolgens met de metro door de stad. Dit is een stuk relaxter. Vaak hoeft u niet eens de metro te pakken, omdat de appartementen dan midden in het centrum liggen.

Onderstaande organisaties bieden appartementen aan in onder andere deze 8 populaire wijken:

  1. Bayswater
  2. Bethnal Green
  3. Camden Town
  4. City of London
  5. Earls Court
  6. Kensington
  7. Pimlico
  8. South Kensington

 

Aanbieders van appartementen in Londen zijn: