Worldticketcenter

Worldticketcenter is al zo'n 30 jaar één van de grootste reisorganisaties van Nederland. Waarschijnlijk kent u Worldticketcenter van de vliegtickets, maar WTC biedt onder andere ook autohuur, hotels en complete stedentrips aan. De reisorganisatie heeft daarnaast een groot aanbod van vliegtickets en hotels in Londen.

Worldticketcenter heeft op dit moment zo'n 70 medewerkers. Ze zijn allen werkzaam in een historisch grachtenpand in Amsterdam. Het bedrijf heeft door de automatisering, inkoopkracht, onafhankelijkheid en omvang vaak scherpe prijzen.

Wat kunt u boeken bij Worldticketcenter?

Bij Worldticketcenter boekt u eenvoudig online. Ook kunt u via e-mail offertes opvragen. Spreekt u liever iemand persoonlijk? Bezoek dan de eigen reiswinkel of neem telefonisch contact op met Worldticketcenter. 

Voor uw veiligheid is Worldticketcenter aangesloten bij het SGR, IATA, PATA, BTP en de ASTA.
Worldticketcenter is meerdere malen genomineerd als snelst groeiende bedrijf van Nederland. Ook  heeft reisorganisatie al een Zoover Award op zak en is de website uitgeroepen tot beste van Nederland.

Worldticketcenter, vliegtickets naar Londen

Via onze website kunt u rechts op de pagina doorklikken naar de vliegtickets van Worldticketcenter. Voordelige vluchten naar Londen. Uiteraard kunt u vervolgens ook verder klikken naar bijvoorbeeld de hotels, de autohuur en de complete reizen. De meeste vluchten naar Londen worden uitgevoerd door KLM.

Website: Worldticketcenter