Van Nood Reizen

Van Nood Reizen is al ruim 70 jaar onbetwist de stedentrip specialist. Deze reisorganisatie biedt onder andere 3-, 4- en 5-daagse busreizen naar Londen aan.

Van Nood Reizen biedt stedentrips aan per bus, trein en vliegtuig, waaronder top bestemmingen zoals: Londen, Parijs, Wenen, Praag, Berlijn, Rome en New York. Op alle busreizen heeft Van Nood Reizen Nederlandstalige reisleiders.

Wat zijn de voordelen wanneer u een stedentrip bij Van Nood Reizen boekt?

  • Bus, trein en vlieg stedenreizen naar meer dan 20 top bestemmingen;
  • Betrouwbaar, o.a. aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds;
  • Zeer scherpe prijzen.

Stedentrip Londen met Van Nood Reizen

Londen is één van de belangrijkste steden geweest in de wereldgeschiedenis. Eén van die belangrijke plekken van het bekendste plein van Londen: Piccadilly Circus. Met de busreizen van Van Nood Reizen gaat u dit plein, maar ook diverse andere belangrijke plaatsen natuurlijk zien.

De reisorganisatie biedt 3,4 en 5-daagse busreizen naar Londen. Verblijf is in een middenklasse hotel op basis van logies en ontbijt.

Van Nood Reizen heeft aantrekkelijke programma's samengesteld, die u in staat stellen om veel van Londen te zien tijdens uw stedentrip. Uiteraard kunt u zelf kiezen om deel te nemen aan de programma's of liever zelf uw dag in te delen. Rechts op de pagina bieden we altijd wel een aanbieding of last minute van deze organisatie aan.

Website: Van Nood Reizen