Stenaline

Stenaline is met zo'n 35 boten één van de grootste ferrymaatschappijen van de wereld. Het routenetwerk bestaat voornamelijk uit routes in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Zo vaart u al vanaf circa 50 euro per persoon vanuit Hoek van Holland naar het centrum van Londen.

Via Stenaline kunt u de ferry en de trein naar Londen boeken. Voor nog geen 50 euro per persoon reist u vanuit Hoek van Holland naar Harwich, om vervolgens de trein te pakken naar alle 'Greater Anglia' stations in Engeland; waaronder centrum Londen.

Dat is nog eens goedkoop en comfortabel uw stedentrip Londen boeken.

Bezoek één van de mooiste steden ter wereld met Stenaline. Tip: boek vroeg, want des te vroeger u boekt, des te goedkoper zijn de tickets. Zo kunt u dus al naar Londen reizen voor nog geen 50 euro incl. alle toeslagen.

Stenaline dag-of nachtvaart naar Londen

Wanneer u met een Stenaline boot naar het Verenigd Koninkrijk gaat varen, dan heeft u de keus uit een dag- of nachtvaart. Of u nu voor de dag- of de nachtvaart kiest, u kunt altijd gebruiken maken van de vele faciliteiten aan boord. Zo zijn er restaurants waar u lekker kunt gaan eten, bars en een Stenaline winkel. Er zijn nog veel meer faciliteiten, maar het is veel leuker om dat zelf te ontdekken. 

Wij wensen u alvast een geweldig stedentrip in Londen, samen met Stenaline. Rechts op de pagina vindt u altijd een leuke (last minute) aanbieding (ferry + trein) van Stenaline.

Website: Stenaline